Quinoás-babos burger
- 20 perc
- 10 perc
- Könnyű
- 2 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 750 kcal
- 47 g fehérje
- 16 g zsír
- 105 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Sós vízben főzze meg a quinoát a csomagolás útmutatója szerint.
Hagyja kihűlni, majd keverje hozzá a babot (leszűrve), a zabpelyhet, az apróra vágott spenótot és a tojást.
Mindezt keverje össze, majd keverje hozzá a curryt és a kakukkfüvet, ízlés szerint sózza, borsozza meg.
Közepes lángon hevítse fel a tapadásmentes serpenyőt. A keverékből formáljon két nagyobb burgert.
Tegye őket a forró serpenyőbe, és mindkét oldalukat süsse legalább 4-4 percig. Vágja ketté a bucikat, és tegye őket egy kicsit sülni a burgerek mellé. Mindkét oldalukat kb. 1-1 percig süsse.
Majd kenje meg a két bucit veganézzel, rakja rá a paradicsom szeleteket, végül tegye rá a bucik tetejét. Tálalhatja önállóan vagy salátával.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Jó
Automatikus fordítás
biztosan megpróbálja
Automatikus fordítás