KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 750 kcal
  • 47 g fehérje
  • 16 g zsír
  • 105 g szénhidrát

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ

Összetevők

2 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Címkék

banner image

Elkészítés

1

Sós vízben főzze meg a quinoát a csomagolás útmutatója szerint.

2

Hagyja kihűlni, majd keverje hozzá a babot (leszűrve), a zabpelyhet, az apróra vágott spenótot és a tojást.

3

Mindezt keverje össze, majd keverje hozzá a curryt és a kakukkfüvet, ízlés szerint sózza, borsozza meg.

4

Közepes lángon hevítse fel a tapadásmentes serpenyőt. A keverékből formáljon két nagyobb burgert.

5

Tegye őket a forró serpenyőbe, és mindkét oldalukat süsse legalább 4-4 percig. Vágja ketté a bucikat, és tegye őket egy kicsit sülni a burgerek mellé. Mindkét oldalukat kb. 1-1 percig süsse.

6

Majd kenje meg a két bucit veganézzel, rakja rá a paradicsom szeleteket, végül tegye rá a bucik tetejét. Tálalhatja önállóan vagy salátával.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Katka Bartošová
20. június 2024

Automatikus fordítás

JolaB
13. február 2023

biztosan megpróbálja

Automatikus fordítás

pes
26. május 2020

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit