![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Serpenyőben, közepes lángon melegítse meg az olajat, majd dinsztelje meg rajta a hagymát (2 perc).
Tegye hozzá a fokhagymát, majd közvetlenül utána a megtisztított rákot. Pirítsa további 5 percig, továbbra is közepes lángon.
Ha letelt az idő, tegye hozzá a paradicsomot és a cukkinit, hintse meg quinoával, majd öntse rá az alaplevet. Forralja fel, majd főzze, amíg a quinoa megfő (kb. 30 perc közepes lángon). Ha főzés közben elpárolog minden folyadék, öntsön a keverékre vizet, hogy a quinoa ne égjen oda.
Végül sózza, borsozza meg, és máris tálalhatja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Számomra úgy tűnt, hogy a garnélarák 30 perces főzése nagyon hosszú. Így külön elkészítettem őket, végül quinoával kevertem össze. Nagyon jó volt.
Automatikus fordítás
kiváló
Automatikus fordítás