
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Főzze meg a quinoát sós vízben a csomagolás útmutatója szerint. (Főzés előtt öblítse le hideg vízzel.)
Hevítse a sütőt 200 °C-ra.
Mossa meg a paradicsomot, majd vágja le a tetejét, és kanál segítségével vájja ki a belsejét.
A hagymát vágja apróra. A répát reszelje meg.
Serpenyőben melegítse meg az olivaolajat, majd dinsztelje meg rajta a répát és a hagymát. (5 perc)
Tegye rá a quionát, a mandulavajat, a petrezselymet, a szerecsendiót és a zabpelyhet.
Töltse meg a keverékkel a paradicsomot, tegye sütőpapírral kibélelt sütőtálba, és süsse előmelegített sütőben 190–200 °C-on kb. 20 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal