KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 186 kcal
  • 6 g fehérje
  • 7 g zsír
  • 23 g szénhidrát

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Összetevők

4 darab

Bánjon el a fáradtsággal és a kimerültséggel! Próbálja a magnéziumot

  • Egész napra ellát energiával
  • Ellazít
  • Erősíti az izmokat és a csontokat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Főzze meg a quinoát sós vízben a csomagolás útmutatója szerint. (Főzés előtt öblítse le hideg vízzel.)

2

Hevítse a sütőt 200 °C-ra.

3

Mossa meg a paradicsomot, majd vágja le a tetejét, és kanál segítségével vájja ki a belsejét.

4

A hagymát vágja apróra. A répát reszelje meg.

5

Serpenyőben melegítse meg az olivaolajat, majd dinsztelje meg rajta a répát és a hagymát. (5 perc)

6

Tegye rá a quionát, a mandulavajat, a petrezselymet, a szerecsendiót és a zabpelyhet.

7

Töltse meg a keverékkel a paradicsomot, tegye sütőpapírral kibélelt sütőtálba, és süsse előmelegített sütőben 190–200 °C-on kb. 20 percig.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

KaterinaBenesova1997
22. március 2021

Denisa Matoušková
29. január 2021

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit