
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Főzze a bulgurt kb. 250 ml sós vízben 12 percig, majd 10 percig hagyja állni.
Serpenyőben melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat, majd tegye rá az apróra vágott hagymát, és dinsztelje 3-4 percig.
Ezután tegye hozzá az áttört fokhagymát, a rákot, a paprikát, a csilit, a paradicsompürét és a felszeletelt paradicsomot.
Keverje meg, majd közepes lángon pirítsa 5-7 percig.
Öntsön rá 200 ml zöldség alaplevet vagy vizet, majd tegye hozzá a mézet és keverje meg.
Fedje le, és 10 percig hagyja főni.
A kész rákot ossza szét két tányérba és bulgurral tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
teljesen finom... elég gyakran főzöm
Automatikus fordítás