Rák édes chili mártásban bulgurral
- 15 perc
- 25 perc
- Könnyű
- 2 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 569 kcal
- 35 g fehérje
- 17 g zsír
- 69 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Főzze a bulgurt kb. 250 ml sós vízben 12 percig, majd 10 percig hagyja állni.
Serpenyőben melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat, majd tegye rá az apróra vágott hagymát, és dinsztelje 3-4 percig.
Ezután tegye hozzá az áttört fokhagymát, a rákot, a paprikát, a csilit, a paradicsompürét és a felszeletelt paradicsomot.
Keverje meg, majd közepes lángon pirítsa 5-7 percig.
Öntsön rá 200 ml zöldség alaplevet vagy vizet, majd tegye hozzá a mézet és keverje meg.
Fedje le, és 10 percig hagyja főni.
A kész rákot ossza szét két tányérba és bulgurral tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
teljesen finom... elég gyakran főzöm
Automatikus fordítás