KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Főzze a bulgurt kb. 250 ml sós vízben 12 percig, majd 10 percig hagyja állni.

2

Serpenyőben melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat, majd tegye rá az apróra vágott hagymát, és dinsztelje 3-4 percig.

3

Ezután tegye hozzá az áttört fokhagymát, a rákot, a paprikát, a csilit, a paradicsompürét és a felszeletelt paradicsomot.

4

Keverje meg, majd közepes lángon pirítsa 5-7 percig.

5

Öntsön rá 200 ml zöldség alaplevet vagy vizet, majd tegye hozzá a mézet és keverje meg.

6

Fedje le, és 10 percig hagyja főni.

7

A kész rákot ossza szét két tányérba és bulgurral tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Monika Leckéšiová
17. március 2022

Értékelések_1166894
Kris Svobodová
28. szeptember 2021

Értékelések_1257899
michaela.krsteva@icloud.com
05. május 2021

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit