KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 569 kcal
  • 35 g fehérje
  • 17 g zsír
  • 69 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

2 adag

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ
banner image

Elkészítés

1

Főzze a bulgurt kb. 250 ml sós vízben 12 percig, majd 10 percig hagyja állni.

2

Serpenyőben melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat, majd tegye rá az apróra vágott hagymát, és dinsztelje 3-4 percig.

3

Ezután tegye hozzá az áttört fokhagymát, a rákot, a paprikát, a csilit, a paradicsompürét és a felszeletelt paradicsomot.

4

Keverje meg, majd közepes lángon pirítsa 5-7 percig.

5

Öntsön rá 200 ml zöldség alaplevet vagy vizet, majd tegye hozzá a mézet és keverje meg.

6

Fedje le, és 10 percig hagyja főni.

7

A kész rákot ossza szét két tányérba és bulgurral tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

krystynablaszczyk3o2pl
25. március 2023

Beatrixko
17. október 2022

teljesen finom... elég gyakran főzöm

Automatikus fordítás

Értékelések_1363091
Monika Leckéšiová
17. március 2022

Értékelések_1166894
banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit