Rizstészta marhahússal
- 10 perc
- 15 perc
- Közepesen nehéz
- 2 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 617 kcal
- 34 g fehérje
- 25 g zsír
- 65 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
A rizstésztát tegye egy fazék hideg vízbe és hagyja, hogy megszívja magát. A húst vágja csíkokra és tegye egy tálba. Adja hozzá a tört fokhagymát.
Hámozza meg a gyömbért és reszelje finomra. Adja hozzá a húshoz a gyömbért, a kukoricakeményítővel és egy evőkanál olajjal együtt. Keverje jól össze és tegye félre.
Most pedig a zöldség következik. A paprikát vékony csíkokra a hagymát pedig szeletekre vágja.
Hevítse fel a ragadásmentes serpenyőt és tegye bele a bepácolt húst. Süsse meg az hús minden oldalát (20 perc) és végezetül adja hozzá a serpenyőbe a hagyma és paprika darabokat.
Süsse együtt kb. 5 percig. Végül adjon hozzá tamarit, mézet és alaplevet (vagy vizet). Alaposan keverje össze és hagyja kicsit sűrűsödni a szószt.
A rizstészta vizet tegye oda főni és rendszeresen ellenőrizze, hogy ne főjön szét. A rizstésztát a csomagoláson található ideig főzze, igazság szerint ez csak egy pár perc.
A rizstésztát és húst szórja meg zöldhagymával, majd tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Hozzáadom egy marék babot és remek.
Automatikus fordítás
Kitérő volt
Automatikus fordítás
Tényleg kiváló
Automatikus fordítás