
Teljes készlet Jókat eszünk

A rizstésztát tegye egy fazék hideg vízbe és hagyja, hogy megszívja magát. A húst vágja csíkokra és tegye egy tálba. Adja hozzá a tört fokhagymát.
Hámozza meg a gyömbért és reszelje finomra. Adja hozzá a húshoz a gyömbért, a kukoricakeményítővel és egy evőkanál olajjal együtt. Keverje jól össze és tegye félre.
Most pedig a zöldség következik. A paprikát vékony csíkokra a hagymát pedig szeletekre vágja.
Hevítse fel a ragadásmentes serpenyőt és tegye bele a bepácolt húst. Süsse meg az hús minden oldalát (20 perc) és végezetül adja hozzá a serpenyőbe a hagyma és paprika darabokat.
Süsse együtt kb. 5 percig. Végül adjon hozzá tamarit, mézet és alaplevet (vagy vizet). Alaposan keverje össze és hagyja kicsit sűrűsödni a szószt.
A rizstészta vizet tegye oda főni és rendszeresen ellenőrizze, hogy ne főjön szét. A rizstésztát a csomagoláson található ideig főzze, igazság szerint ez csak egy pár perc.
A rizstésztát és húst szórja meg zöldhagymával, majd tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kitérő volt
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Tényleg kiváló
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Kiváló, reszelt sárgarépát adtam hozzá. A gyömbér kiváló fűszeres ízt ad. Ez a recept a kedvencemmé vált. 😊
Automatikus fordítás szlovák nyelvről