KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A rizstésztát tegye egy fazék hideg vízbe és hagyja, hogy megszívja magát. A húst vágja csíkokra és tegye egy tálba. Adja hozzá a tört fokhagymát.

2

Hámozza meg a gyömbért és reszelje finomra. Adja hozzá a húshoz a gyömbért, a kukoricakeményítővel és egy evőkanál olajjal együtt. Keverje jól össze és tegye félre.

3

Most pedig a zöldség következik. A paprikát vékony csíkokra a hagymát pedig szeletekre vágja.

4

Hevítse fel a ragadásmentes serpenyőt és tegye bele a bepácolt húst. Süsse meg az hús minden oldalát (20 perc) és végezetül adja hozzá a serpenyőbe a hagyma és paprika darabokat.

5

Süsse együtt kb. 5 percig. Végül adjon hozzá tamarit, mézet és alaplevet (vagy vizet). Alaposan keverje össze és hagyja kicsit sűrűsödni a szószt.

6

A rizstészta vizet tegye oda főni és rendszeresen ellenőrizze, hogy ne főjön szét. A rizstésztát a csomagoláson található ideig főzze, igazság szerint ez csak egy pár perc.

7

A rizstésztát és húst szórja meg zöldhagymával, majd tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

ab51hispeedch
26. december 2022

szuper

Automatikus fordítás német nyelvről

Kačka Jakoubková
19. november 2022

nagyon jó, paprika helyett sárgarépát tettem és mindenkinek ízlett

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Martina Jůzová
13. október 2022

Biztosan fogok még főzni

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit