![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
A rizstésztát tegye egy fazék hideg vízbe és hagyja, hogy megszívja magát. A húst vágja csíkokra és tegye egy tálba. Adja hozzá a tört fokhagymát.
Hámozza meg a gyömbért és reszelje finomra. Adja hozzá a húshoz a gyömbért, a kukoricakeményítővel és egy evőkanál olajjal együtt. Keverje jól össze és tegye félre.
Most pedig a zöldség következik. A paprikát vékony csíkokra a hagymát pedig szeletekre vágja.
Hevítse fel a ragadásmentes serpenyőt és tegye bele a bepácolt húst. Süsse meg az hús minden oldalát (20 perc) és végezetül adja hozzá a serpenyőbe a hagyma és paprika darabokat.
Süsse együtt kb. 5 percig. Végül adjon hozzá tamarit, mézet és alaplevet (vagy vizet). Alaposan keverje össze és hagyja kicsit sűrűsödni a szószt.
A rizstészta vizet tegye oda főni és rendszeresen ellenőrizze, hogy ne főjön szét. A rizstésztát a csomagoláson található ideig főzze, igazság szerint ez csak egy pár perc.
A rizstésztát és húst szórja meg zöldhagymával, majd tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Hozzáadom egy marék babot és remek.
Automatikus fordítás
Kitérő volt
Automatikus fordítás
Tényleg kiváló
Automatikus fordítás