KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 186 kcal
  • 9 g fehérje
  • 7 g zsír
  • 18 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

5 adag

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ
banner image

Elkészítés

1

Először áztassa be a borsót. Ha megpuhult, öblítse le és hagyja lecsöpögni.

2

Egy nagyobb fazékban közepes lángon melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat és 15 g vajat.

3

A hagymát vágja nagyobb kockákra, a fokhagyma gerezdeket pedig egészben tegye a fazékba, és dinsztelje 6–7 percig közepes lángon.

4

Majd tegye a fazékba a lecsöpögtetett, megpuhult borsót, öntsön rá 300 ml zöldség alaplevet, sózza, borsozza meg, majd közepes lángon főzze 9–10 percig.

5

Ha megfőtt, zárja el a gázt, tegyen a fazékba szárított majoránnát, majd botmixerrel turmixolja össze annyira, hogy ne legyenek nagyob borsó darabkák a pürében.

6

A megturmixolt pürét tányérokra szétosztva tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Tereza Pešková
12. augusztus 2024

Tereza Mynářová
04. október 2023

kiváló ebéd

Automatikus fordítás

Klára Baksová
10. július 2023

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit