KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 282 kcal
  • 6 g fehérje
  • 18 g zsír
  • 22 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

3 adag

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Címkék

banner image

Elkészítés

1

Lábasban melegítsen meg 1 evőkanál olivaolajat a vajjal együtt.

2

Tegye rá az apróra vágott hagymát és pirítsa kb. 5 percig.

3

A spárgáról vágja le a fás végeket és szeletelje darabokra (néhányat tegyen félre a díszítéshez).

4

A pirított hagymát öntse fel az alaplével, és tegye hozzá a felvágott spárgát, majd főzze a levest fedő alatt 10-15 percig.

5

Ellenőrizze, hogy a spárga kellően megpuhult-e (kb. mint a burgonya). Ha nem puha, főzze tovább, amíg megpuhul. Ha megfelelő a spárga, vegye le a fazekat a tűzről, tegye bele a csipet szerecsendiót és az egészet turmixolja finomra.

6

Pirított spárgadarabokkal tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
18. május 2024

Marie Snětinová
13. április 2024

sjp2w4tpf2@privaterelay.appleid.com
02. június 2023

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit