KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Lábasban melegítsen meg 1 evőkanál olivaolajat a vajjal együtt.

2

Tegye rá az apróra vágott hagymát és pirítsa kb. 5 percig.

3

A spárgáról vágja le a fás végeket és szeletelje darabokra (néhányat tegyen félre a díszítéshez).

4

A pirított hagymát öntse fel az alaplével, és tegye hozzá a felvágott spárgát, majd főzze a levest fedő alatt 10-15 percig.

5

Ellenőrizze, hogy a spárga kellően megpuhult-e (kb. mint a burgonya). Ha nem puha, főzze tovább, amíg megpuhul. Ha megfelelő a spárga, vegye le a fazekat a tűzről, tegye bele a csipet szerecsendiót és az egészet turmixolja finomra.

6

Pirított spárgadarabokkal tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

mikulincovaselcomcz
14. április 2022

Tereza Kotlabová
16. január 2022

Zuzana Kufová
05. július 2021

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit