KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 290 kcal
  • 16 g fehérje
  • 14 g zsír
  • 25 g szénhidrát

Bánjon el a fáradtsággal és a kimerültséggel! Próbálja a magnéziumot

  • Egész napra ellát energiával
  • Ellazít
  • Erősíti az izmokat és a csontokat
További információ

Összetevők

4 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

A spenótot forró vizen párolja meg, nyomja ki belőle a vizet, majd vágja apró szeletekre.

2

Egy nagyobb tálban keverje össze a felszeletelt spenótot, a parmezánt, tojást, lisztet, ricottát, sót és a felengedett vajat.

3

Formáljon belőle sima, kompakt tésztát. Ha túl híg a tészta, szórjon hozzá egy kis lisztet, ha viszont túl kemény lenne, öntsön hozzá egy kis vizet.

4

Ossza a tésztát 4 egyenlő részre, majd készítsen belőlük hosszúkás, keskeny hengert.

5

A hengereket vágja kb. hüvelykujjnyi hosszúságúra. A hatás kedvéért minden nudlit lenyomhat még villával.

6

Egy nagy fazékban forraljon vizet, és jól sózza meg. A lobogó forró vízbe egyszerre szórja bele a nudlikat, és hagyja főni.

7

Amint feljönnek a víz tetejére, vegye ki a nudlikat a vízből.

8

Egy nagyobb serpenyőben melegítsen meg 1 evőkanál olivaolajat, tegye rá az apróra vágott hagymát és az átnyomott fokhagymát. Süsse 3-4 percig. Öntse hozzá a konzerv paradicsomot, ízesítse kakukkfűvel, rozmaringgal, sózza, borsozza meg. 5 percig hagyja főni.

9

A kész nudlit a paradicsomszósszal leöntve tálalja. A tetejére egy kis parmezánt is kerülhet.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Andy Kváčová
29. március 2024

Számomra jó recept, amikor húsmentes ebédhez van kedvem, de a gombóc nagyon ragacsos volt, így végül egy kanál segítségével megformáztam és egyenesen a vízbe dobtam.

Automatikus fordítás

Értékelések_1291924
Maria Rudzińska-Chazan
22. április 2023

Nem tudom, hogy a fordítás hibája-e. A lengyel konyhában a patás főtt krumpliból készült tészta és ebből az alapanyagból itt egy gramm sincs 🤷 ♀️

Automatikus fordítás

Ivana Medvecká
18. április 2023

Nagyon finom 👍

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit