
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

A hagymát hámozza meg és vágja apróra. A fokhagymát törje át. A spenótlevelet mossa meg és vágja kisebb szeletekre.
A csirkemellet mossa, szárítsa meg és húsklopfolóval finoman klopfolja ki a szeleteket úgy, hogy lehetőleg egyforma vastagok legyenek.
Egy tálkában keverje össze az evőkanál olajat a füstölt paprikával, az őrölt korianderrel, a sóval és a borssal. A keverékben forgassa meg a hússzeleteket, majd egy ideig hagyja benne marinálódni.
Addig készítse el a spenótos tölteléket. Serpenyőben melegítsen meg egy evőkanál olivaolajat, tegye rá a felszeletelt hagymát, majd 1–2 percig dinsztelje közepes lángon üvegesre. Ezután tegye a serpenyőbe a megtört fokhagymát, a felszeletelt spenótot, és az egészet pirítsa további 3–4 percig.
A megfőtt spenót tölteléket arányosan ossza el a hússzeleteken és szórja meg reszelt parmezánnal. A hússzeleteket göngyölje össze és tűzze meg hústűvel (vagy konyhai kötözőzsineggel).
Tapadásmentes serpenyőbe zsiradék nélkül helyezze bele a roládokat, majd közepes lángon egyenletesen süsse át valamennyit minden oldalról (úgy 15 percig tart).
A megsült hústekercseket öntse le az olvasztott vajjal, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Parmezán helyett mozzarellát használtam, sütőben sütöttem. Nagy. 😋
Automatikus fordítás
nagyon finom
Automatikus fordítás