KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A hagymát hámozza meg és vágja apróra. A fokhagymát törje át. A spenótlevelet mossa meg és vágja kisebb szeletekre.

2

A csirkemellet mossa, szárítsa meg és húsklopfolóval finoman klopfolja ki a szeleteket úgy, hogy lehetőleg egyforma vastagok legyenek.

3

Egy tálkában keverje össze az evőkanál olajat a füstölt paprikával, az őrölt korianderrel, a sóval és a borssal. A keverékben forgassa meg a hússzeleteket, majd egy ideig hagyja benne marinálódni.

4

Addig készítse el a spenótos tölteléket. Serpenyőben melegítsen meg egy evőkanál olivaolajat, tegye rá a felszeletelt hagymát, majd 1–2 percig dinsztelje közepes lángon üvegesre. Ezután tegye a serpenyőbe a megtört fokhagymát, a felszeletelt spenótot, és az egészet pirítsa további 3–4 percig.

5

A megfőtt spenót tölteléket arányosan ossza el a hússzeleteken és szórja meg reszelt parmezánnal. A hússzeleteket göngyölje össze és tűzze meg hústűvel (vagy konyhai kötözőzsineggel).

6

Tapadásmentes serpenyőbe zsiradék nélkül helyezze bele a roládokat, majd közepes lángon egyenletesen süsse át valamennyit minden oldalról (úgy 15 percig tart).

7

A megsült hústekercseket öntse le az olvasztott vajjal, úgy tálalja.

TIPP
A húsroládhoz köretként legjobban a rizs vagy a burgonya illik.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Barbora Žálková
02. augusztus 2022

vladarovasonaseznamcz
17. július 2022

Arbe
16. július 2022

Szuper, most sütöttem a sütőben. Tepsibe borítjuk, majd 190°C-on kb 20 percig sütjük

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit