
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Teljes készlet Jókat eszünk

A hagymát hámozza meg és vágja apróra. A fokhagymát törje át. A spenótlevelet mossa meg és vágja kisebb szeletekre.
A csirkemellet mossa, szárítsa meg és húsklopfolóval finoman klopfolja ki a szeleteket úgy, hogy lehetőleg egyforma vastagok legyenek.
Egy tálkában keverje össze az evőkanál olajat a füstölt paprikával, az őrölt korianderrel, a sóval és a borssal. A keverékben forgassa meg a hússzeleteket, majd egy ideig hagyja benne marinálódni.
Addig készítse el a spenótos tölteléket. Serpenyőben melegítsen meg egy evőkanál olivaolajat, tegye rá a felszeletelt hagymát, majd 1–2 percig dinsztelje közepes lángon üvegesre. Ezután tegye a serpenyőbe a megtört fokhagymát, a felszeletelt spenótot, és az egészet pirítsa további 3–4 percig.
A megfőtt spenót tölteléket arányosan ossza el a hússzeleteken és szórja meg reszelt parmezánnal. A hússzeleteket göngyölje össze és tűzze meg hústűvel (vagy konyhai kötözőzsineggel).
Tapadásmentes serpenyőbe zsiradék nélkül helyezze bele a roládokat, majd közepes lángon egyenletesen süsse át valamennyit minden oldalról (úgy 15 percig tart).
A megsült hústekercseket öntse le az olvasztott vajjal, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
egyszóval "kiváló", köretnek fokhagymapürét választottam
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Nagyon jó. Ma utánzás
Automatikus fordítás német nyelvről
finomak lesznek
Automatikus fordítás lengyel nyelvről