
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

A süllőt legalább egy órával a felhasználás előtt vegye ki a hűtőből, hogy szobahűmérsékletű legyen.
A fagyasztott borsót tegye egy tálba, öntsön rá meleg vizet, és hagyja, hogy felengedjen. Majd szűrje le.
A hagymát és a krumplit hámozza meg és vágja kis kockákra.
Melegítse meg az olajat, majd a szeletelt hagymát és a krumplit közepes lángon pirítsa aranybarnára.
Tegye bele a borsót, öntse rá az alaplevet és főzze 15 percig, hogy a zöldség megpuhuljon.
A megfőtt keverékhez adja hozzá a kaprot és a mentát, majd turmixolja finom krémmé. Ízlés szerint sózza, borsozza meg.
A süllőt vágja filére. Kenje meg olajjal, melegítse meg a serpenyőt, majd középerős lángon grillezze 5 percig mindkét oldalát. Ízlés szerint sózza, borsozza meg.
Borsópürével tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
kiváló
Automatikus fordítás