KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először készítsék el a salátát: a koktélparadicsomot vágják félbe, a bébispenótot vágják nagyobb darabokra, az almát vékony szeletekre. Mindezt keverjék össze egy salátás tálban, majd szórják rá a szeletelt mandulát.

2

Ezután készítsék el a salátadresszinget: keverjenek össze 2 evőkanál olívaolajat, 1 evőkanál balzsamecetet és egy evőkanál juharszirupot. Öntsék rá a dresszinget a salátára és keverjék össze.

3

A süllőt öblítsék le vízzel, szárítsák meg, és kenjék be köménymaggal, sóval, borssal.

4

Serpenyőben melegítsék meg a 2 evőkanál olívaolajat és a tisztított vajat. Tegyék a serpenyőbe a süllőt a bőrével lefelé, majd közepes lángon süssék 4 percig.

5

Majd fordítsák meg a filét és süssék további 5 percig, végül vegyék le a tűzről.

6

A megsült filét és a salátát 4 tányérba szétosztva tálalják.

TIPP
A süllőhöz és a salátához köretként tálalhatnak quinoát, rizst vagy például bulgurt.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit