![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Először készítsék el a salátát: a koktélparadicsomot vágják félbe, a bébispenótot vágják nagyobb darabokra, az almát vékony szeletekre. Mindezt keverjék össze egy salátás tálban, majd szórják rá a szeletelt mandulát.
Ezután készítsék el a salátadresszinget: keverjenek össze 2 evőkanál olívaolajat, 1 evőkanál balzsamecetet és egy evőkanál juharszirupot. Öntsék rá a dresszinget a salátára és keverjék össze.
A süllőt öblítsék le vízzel, szárítsák meg, és kenjék be köménymaggal, sóval, borssal.
Serpenyőben melegítsék meg a 2 evőkanál olívaolajat és a tisztított vajat. Tegyék a serpenyőbe a süllőt a bőrével lefelé, majd közepes lángon süssék 4 percig.
Majd fordítsák meg a filét és süssék további 5 percig, végül vegyék le a tűzről.
A megsült filét és a salátát 4 tányérba szétosztva tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal