
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.
Az alaposan megmosott batátákat kenjék be 2 evőkanál olívaolajjal, néhányszor szurkálják meg villával, majd hosszában vágják félbe mindkettőt.
A sütőlapot béleljék ki sütőpapírral, tegyék rá a batátákat, majd rakják az előmelegített sütőbe 50 percre sülni 170-180 °C-on.
Amíg sül a batáta, egy serpenyőben melegítsék meg a tisztított vajat, tegyék rá az apróra vágott mogyoróhagymát, majd 2-3 percig dinszteljék közepes lángon.
Tegyék a serpenyőbe az áttört fokhagymát és a marhahúst, majd kevergetve süssék további kb. 10-12 percig, végül pedig zárják el a lángot.
Ezután tegyék a húshoz a felvagdosott fodros kelt és a metélőhagymát, majd keverjék össze.
A megsült batátát vegyék ki a sütőből, és egyenletesen töltsék meg a húskeverékkel.
Végül mindkét batátát szórják meg a reszelt feta sajttal, ízesítsék sóval, borssal, úgy tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal