KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 694 kcal
  • 36 g fehérje
  • 46 g zsír
  • 34 g szénhidrát

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ

Összetevők

2 adag

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.

2

Az alaposan megmosott batátákat kenjék be 2 evőkanál olívaolajjal, néhányszor szurkálják meg villával, majd hosszában vágják félbe mindkettőt.

3

A sütőlapot béleljék ki sütőpapírral, tegyék rá a batátákat, majd rakják az előmelegített sütőbe 50 percre sülni 170-180 °C-on.

4

Amíg sül a batáta, egy serpenyőben melegítsék meg a tisztított vajat, tegyék rá az apróra vágott mogyoróhagymát, majd 2-3 percig dinszteljék közepes lángon.

5

Tegyék a serpenyőbe az áttört fokhagymát és a marhahúst, majd kevergetve süssék további kb. 10-12 percig, végül pedig zárják el a lángot.

6

Ezután tegyék a húshoz a felvagdosott fodros kelt és a metélőhagymát, majd keverjék össze.

7

A megsült batátát vegyék ki a sütőből, és egyenletesen töltsék meg a húskeverékkel.

8

Végül mindkét batátát szórják meg a reszelt feta sajttal, ízesítsék sóval, borssal, úgy tálalják.

TIPP
Fodros kel helyett használhatnak például bébispenótot vagy rukkolát is.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Hendrychová Anna
08. szeptember 2024

nagyon jó, kicsit hókuszpókusznak tartottam, mert nem találtam göndör hajat és a hús sertés volt, de göndör haj helyett rukkolát és póréhagymát tettem bele és így is nagyon jó lett az eredmény :D szépen kiegyensúlyozott az édes burgonyának és a sós fetának köszönhetően. határozottan ajánlom.

Automatikus fordítás

Értékelések_1416447
hpjj8mpcbyprivaterelayappleidcom
13. augusztus 2024

Jarmila Heráková Štefánková
21. március 2024

Tényleg nagyon finom nam 👍

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit