
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

A hummusz elkészítéséhez előbb turmixolják finomra a csicseriborsót, céklát, olívaolajat, fokhagymát, tápélesztőt és 4 evőkanál vizet.
Tegyék szét a munkalapon a tortillákat, és mindegyiket kenjék meg egyenletesen az előkészített hummusszal. A hummuszt ne kenjék a tészta széléig, hogy a hajtogatásnál ne folyjon ki.
Az uborkát és a répát mossák, hámozzák meg, és vágják vékony szeletekre.
Minden tortilla közepére tegyenek egy kis borsót, répát, uborkát és jégsalátát.
A tortillát hajtogassák össze és tárolják hűtőben, vagy máris tálalják.
*A tápélesztő olyan élesztő, amit nem keltésztához, hanem ételek – levesek, mártások vagy tészták – ízesítésre használnak. Íze a parmezánhoz hasonlít.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal