KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 318 kcal
  • 14 g fehérje
  • 10 g zsír
  • 43 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

4 adag

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ
banner image

Elkészítés

1

A hummusz elkészítéséhez előbb turmixolják finomra a csicseriborsót, céklát, olívaolajat, fokhagymát, tápélesztőt és 4 evőkanál vizet.

2

Tegyék szét a munkalapon a tortillákat, és mindegyiket kenjék meg egyenletesen az előkészített hummusszal. A hummuszt ne kenjék a tészta széléig, hogy a hajtogatásnál ne folyjon ki.

3

Az uborkát és a répát mossák, hámozzák meg, és vágják vékony szeletekre.

4

Minden tortilla közepére tegyenek egy kis borsót, répát, uborkát és jégsalátát.

5

A tortillát hajtogassák össze és tárolják hűtőben, vagy máris tálalják.

6

*A tápélesztő olyan élesztő, amit nem keltésztához, hanem ételek – levesek, mártások vagy tészták – ízesítésre használnak. Íze a parmezánhoz hasonlít.

TIPP
A tortillához egyszerű szószt is készíthetnek 200 g görög joghurtból, 1 gerezd fokhagymából, szeletelt metélőhagymából, egy csipet sóból és borsból.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit