
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

A friss gombát tisztítsa meg, majd vágja kisebb darabokra. Tegye ugyanezt a zellerrel és a krumplival is. A mogyoróhagymát vágja apróra.
Hevítse fel a serpenyőt és olvassza meg rajta a ghít, majd közepes lángon dinsztelje meg a mogyoróhagymát (2 perc).
Szűrje le a beáztatott szárított gombát, majd a friss gombával és az előkészített zöldséggel együtt tegye a mogyoróhagymára. Majd öntse le egy kis alaplével, fedje le, és 5 percig dinsztelje közepes lángon.
Ezután öntse hozzá a többi alaplevet, tegye a levesbe az áttört fokhagyma gerezdeket, majd főzze közepes lángon, amíg a zöldség megpuhul (20 perc).
Végül fűszerezze meg a levest és tegyen bele tejszínt. A levest tetszés szerint össze is turmixolhatja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon ízlett a leves, bár anyám megfeledkezett a szárított gombáról. ;)
Automatikus fordítás
Kiváló leves
Automatikus fordítás