KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A friss gombát tisztítsa meg, majd vágja kisebb darabokra. Tegye ugyanezt a zellerrel és a krumplival is. A mogyoróhagymát vágja apróra.

2

Hevítse fel a serpenyőt és olvassza meg rajta a ghít, majd közepes lángon dinsztelje meg a mogyoróhagymát (2 perc).

3

Szűrje le a beáztatott szárított gombát, majd a friss gombával és az előkészített zöldséggel együtt tegye a mogyoróhagymára. Majd öntse le egy kis alaplével, fedje le, és 5 percig dinsztelje közepes lángon.

4

Ezután öntse hozzá a többi alaplevet, tegye a levesbe az áttört fokhagyma gerezdeket, majd főzze közepes lángon, amíg a zöldség megpuhul (20 perc).

5

Végül fűszerezze meg a levest és tegyen bele tejszínt. A levest tetszés szerint össze is turmixolhatja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Mira Sabova
26. július 2023

Nagyon ízlett a leves, bár anyám megfeledkezett a szárított gombáról. ;)

Automatikus fordítás

Zuzana Kotásková
11. január 2023

Maria Munkova
20. augusztus 2022

Kiváló leves

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit