
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Tisztítsa meg a gombát és vágja fel. A két mogyoróhagymát vágja apróra.
Egy fazékban olvasszon fel 2 evőkanál ghít (vagy hagyományos vajat), tegye rá a felszeletelt mogyoróhagymát, majd addig dinsztelje kislángon, amíg megpuhul és üveges lesz (úgy 3 percig tart).
Tegye a fazékba a felszeletelt gombát, keverje meg, majd dinsztelje 5 percig kis lángon.
Tegye a fazékba az őrölt paprikát és a köménymagot, öntse rá a zöldség alaplevet, és fedő alatt főzze 25 percig kis lángon.
A megfőtt levest ízesítse sóval, borssal és szárított majorannával, végül díszítse friss majoranna levéllel, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
fincsi 🙂
Automatikus fordítás
Az egész családnak ízlett, csak rizsliszttel sűrítettem kicsit.
Automatikus fordítás