
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Közepes méretű fazékban olvassza meg a tisztított vajat, tegye hozzá az apróra vágott hagymát, majd dinsztelje meg.
Úgy 5 perc múlva tegye rá a meghámozott, kockára vágott sütőtököt, az áttört fokhagymát, majd süsse további 5 percig.
Öntse rá a sütőtökre az alaplevet, fedje le a fazekat, majd főzze a levest kb. 30-35 percig.
Ezután tegye félre a fazekat és hagyja kihűlni a levest. Ha kihűlt, botmixerrel turmixolja finom krémes állgúvá.
Tegye a levesbe a fűszereket és a tejszínt, majd keverje össze, és máris tálalhatja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló egyszerű leves. Kókusztejjel vajtököt készítettem, és egy kis gyömbért és chilit tettem bele melegítésre. Isteni finom.
Automatikus fordítás