
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Áztassa a gombát 5–10 percig meleg vízben. Vágja apróra a hagymát.
Tegyen egy fazékba olivaolajat, és pirítsa meg a felvágott hagymát. Amikor a hagyma megpirult, öntse hozzá a zöldség alaplevet, a bulgurt és a beáztatott gombát, majd közepes lángon főzze kb. 20 percig. A lábasba beleöntheti a gomba levét is.
Ha a bulgur megpuhult, tegye hozzá a borsót vagy a babot, és hagyja még egy ideig főni, hogy valamennyi összetevő egyformán meleg legyen.
Végül ízesítse sóval, borssal, és lágyítsa egy kis olvaszott vajjal.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Egyszerű és nagyon finom, szárított gomba helyett póréhagymát és gombát tettem bele
Automatikus fordítás
1*
Automatikus fordítás