KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Áztassa a gombát 5–10 percig meleg vízben. Vágja apróra a hagymát.

2

Tegyen egy fazékba olivaolajat, és pirítsa meg a felvágott hagymát. Amikor a hagyma megpirult, öntse hozzá a zöldség alaplevet, a bulgurt és a beáztatott gombát, majd közepes lángon főzze kb. 20 percig. A lábasba beleöntheti a gomba levét is.

3

Ha a bulgur megpuhult, tegye hozzá a borsót vagy a babot, és hagyja még egy ideig főni, hogy valamennyi összetevő egyformán meleg legyen.

4

Végül ízesítse sóval, borssal, és lágyítsa egy kis olvaszott vajjal.

TIPP
Gombaszezonban használjon friss gombát.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Veru Košc
23. augusztus 2022

Az egyik kedvenc ételem, nagyon finom.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

nikolsul
13. november 2021

Értékelések_1277933
Marianna Grohoľová
07. október 2021

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit