Bulgur rizottó gombával
- 10 perc
- 30 perc
- Könnyű
- 3 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 371 kcal
- 10,2 g fehérje
- 11,4 g zsír
- 58,7 g szénhidrát
Összetevők
3 adag
Címkék
Elkészítés
1
Áztassa a gombát 5–10 percig meleg vízben. Vágja apróra a hagymát.
2
Tegyen egy fazékba olivaolajat, és pirítsa meg a felvágott hagymát. Amikor a hagyma megpirult, öntse hozzá a zöldség alaplevet, a bulgurt és a beáztatott gombát, majd közepes lángon főzze kb. 20 percig. A lábasba beleöntheti a gomba levét is.
3
Ha a bulgur megpuhult, tegye hozzá a borsót vagy a babot, és hagyja még egy ideig főni, hogy valamennyi összetevő egyformán meleg legyen.
4
Végül ízesítse sóval, borssal, és lágyítsa egy kis olvaszott vajjal.
TIPP
Gombaszezonban használjon friss gombát.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
1*
Automatikus fordítás
Az egyik kedvenc ételem, nagyon finom.
Automatikus fordítás