
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Egy mély serpenyőben hevítsen fel 2 evőkanál olivaolajat.
Adja hozzá a préselt fokhagymát. Keverje össze és rögtön adja hozzá a rizset is a serpenyőbe.
A rizset állandó keverés mellett 4-5 percig süsse. A rizs egy pár perc után üveges lesz - mostmár hozzáöntheti az alaplé felét. Miután a rizs valamennyi alaplevet felszívott, hozzáöntheti a maradékot is. A rizottót folyamatosan kevergesse, hogy ne égjen oda. Az össz főzési időtartam kb. 30-35 perc.
Kóstolja meg a rizset, ha még kemény adjon hozzá vizet és főzze tovább, míg megpuhul.
Keverjen spenótot, ricottát és citromlevet a rizshez.
Egy második serpenyőben olvasszon fel 1 evőkanál vajat. Pucolja meg a csiperkéket, negyedelje és a forró felszínen pár percig pirítsa.
A megpirított csiperkéket forgassa a rizshez, az egészet ízesítse sóval és borssal, ossza 4 porcióba és mindegyiket szórja meg zöldhagymával.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Szuper, nagyon jó, és rövid időn belül újra kész
Automatikus fordítás
A recept egyszerű és nagyon finom, bárki elkészítheti, ha nincs is sok ideje.
Automatikus fordítás
Nejlepsi rizoto,co jsem kdy jedla. Je doopravdy vyborne. Nic tomu nechybi.
Automatikus fordítás