
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Sós vízben főzze meg a burgonyát a héjában (kb.1 óra).
Amíg fő a burgonya, serpenyőben melegítsen meg 20 g ghít (vajat), tegye rá az apróra vágott hagymát, majd dinsztelje kb. 2 percig.
Ezután tegye rá a kockára vágott csiperkét és a szárított gombát.
Pirítsa továbbbi 15 percig.
Majd sózza, borsozza meg, és tegye hozzá a kakukkfüvet.
A kész burgonyát nyomja össze, tegye hozzá a gombakeveréket és a lisztet, majd gondosan keverje össze.
A tésztából formáljon kis lepényeket, majd süsse meg a serpenyőben, a maradék ghíben. Mindkét oldalát süsse meg, oldalanként kb. 4 percig.
Végül készítse el a mártást: keverje össze a mandula joghurtot, az olajat, a citromlevet, a felszeletelt kaprot, a sót és a borsot.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Semmi sok, íztelen...
Automatikus fordítás
Az étkező kiváló diverzifikációja
Automatikus fordítás