KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Sós vízben főzze meg a burgonyát a héjában (kb.1 óra).

2

Amíg fő a burgonya, serpenyőben melegítsen meg 20 g ghít (vajat), tegye rá az apróra vágott hagymát, majd dinsztelje kb. 2 percig.

3

Ezután tegye rá a kockára vágott csiperkét és a szárított gombát.

4

Pirítsa továbbbi 15 percig.

5

Majd sózza, borsozza meg, és tegye hozzá a kakukkfüvet.

6

A kész burgonyát nyomja össze, tegye hozzá a gombakeveréket és a lisztet, majd gondosan keverje össze.

7

A tésztából formáljon kis lepényeket, majd süsse meg a serpenyőben, a maradék ghíben. Mindkét oldalát süsse meg, oldalanként kb. 4 percig.

8

Végül készítse el a mártást: keverje össze a mandula joghurtot, az olajat, a citromlevet, a felszeletelt kaprot, a sót és a borsot.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Václav Polívka
22. június 2023

Semmi sok, íztelen...

Automatikus fordítás

Zuzanka Neckářová
18. március 2023

Az étkező kiváló diverzifikációja

Automatikus fordítás

Jana Posoltová
02. május 2020

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit