KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Sós vízben főzze meg a burgonyát a héjában (kb.1 óra).

2

Amíg fő a burgonya, serpenyőben melegítsen meg 20 g ghít (vajat), tegye rá az apróra vágott hagymát, majd dinsztelje kb. 2 percig.

3

Ezután tegye rá a kockára vágott csiperkét és a szárított gombát.

4

Pirítsa továbbbi 15 percig.

5

Majd sózza, borsozza meg, és tegye hozzá a kakukkfüvet.

6

A kész burgonyát nyomja össze, tegye hozzá a gombakeveréket és a lisztet, majd gondosan keverje össze.

7

A tésztából formáljon kis lepényeket, majd süsse meg a serpenyőben, a maradék ghíben. Mindkét oldalát süsse meg, oldalanként kb. 4 percig.

8

Végül készítse el a mártást: keverje össze a mandula joghurtot, az olajat, a citromlevet, a felszeletelt kaprot, a sót és a borsot.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Jana Posoltová
02. május 2020

dvojčata
05. január 2020

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit