Gombás csirke rizottó
- 10 perc
- 30 perc
- Nehéz
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 480 kcal
- 24 g fehérje
- 9 g zsír
- 75 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Pirítsa meg a rizst egy evőkanál napraforgón, és öntse rá a zöldség alaplevet.
Tegye a sütőbe és süsse puhára 180 °C-on (kb. 25-30 perc).
Eközben a felolvasztott vajon pirítsa meg az apróra vágott csiperkegombát az áttört fokhagymával és a szárított rozmaringot. Ha kész, tegye félre.
Tisztítsa meg a csirkemellet, sózza meg, majd tapadásmentes serpenyőben zsír nélkül süsse át mindkét oldalát. Ezután villával tépje a húst kisebb darabokra.
Vegye ki a sütőből a rizst, keverje hozzá a krémsajtot, a gombakeveréket és a feldarabolt csirkehúst.
Keverje össze az összes hozzávalót, ossza szét adagokra és szórja meg friss rozmaringgal és reszelt parmezánnal.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A rizottó kedvenc változata. Köszönöm a receptet.
Automatikus fordítás
Működik. A sajt savanykás ízt ad a rizottónak, az eredmény pedig inkább a kapor nélküli kouladára emlékeztetett.
Automatikus fordítás