
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Teljes készlet Jókat eszünk

Pirítsa meg a rizst egy evőkanál repceolajon, és öntse rá a zöldség alaplevet.
Tegye a sütőbe és süsse puhára 180 °C-on (kb. 25-30 perc).
Eközben a felolvasztott vajon pirítsa meg az apróra vágott csiperkegombát az áttört fokhagymával és a szárított rozmaringot. Ha kész, tegye félre.
Tisztítsa meg a csirkemellet, sózza meg, majd tapadásmentes serpenyőben zsír nélkül süsse át mindkét oldalát. Ezután villával tépje a húst kisebb darabokra.
Vegye ki a sütőből a rizst, keverje hozzá a krémsajtot, a gombakeveréket és a feldarabolt csirkehúst.
Keverje össze az összes hozzávalót, ossza szét adagokra és szórja meg friss rozmaringgal és reszelt parmezánnal.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Könnyen elkészíthető, finom.
Kiváló és egyszerű. A csiperkegomba helyett erdei szárított gombát tettem.
Automatikus fordítás cseh nyelvről