KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Pirítsa meg a rizst egy evőkanál napraforgón, és öntse rá a zöldség alaplevet.

2

Tegye a sütőbe és süsse puhára 180 °C-on (kb. 25-30 perc).

3

Eközben a felolvasztott vajon pirítsa meg az apróra vágott csiperkegombát az áttört fokhagymával és a szárított rozmaringot. Ha kész, tegye félre.

4

Tisztítsa meg a csirkemellet, sózza meg, majd tapadásmentes serpenyőben zsír nélkül süsse át mindkét oldalát. Ezután villával tépje a húst kisebb darabokra.

5

Vegye ki a sütőből a rizst, keverje hozzá a krémsajtot, a gombakeveréket és a feldarabolt csirkehúst.

6

Keverje össze az összes hozzávalót, ossza szét adagokra és szórja meg friss rozmaringgal és reszelt parmezánnal.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

dhqy9464yjprivaterelayappleidcom
21. október 2023

Valentina
29. július 2023

Működik. A sajt savanykás ízt ad a rizottónak, az eredmény pedig inkább a kapor nélküli kouladára emlékeztetett.

Automatikus fordítás

christastadlerliveat
19. július 2023

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit