![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Pirítsa meg a rizst egy evőkanál napraforgón, és öntse rá a zöldség alaplevet.
Tegye a sütőbe és süsse puhára 180 °C-on (kb. 25-30 perc).
Eközben a felolvasztott vajon pirítsa meg az apróra vágott csiperkegombát az áttört fokhagymával és a szárított rozmaringot. Ha kész, tegye félre.
Tisztítsa meg a csirkemellet, sózza meg, majd tapadásmentes serpenyőben zsír nélkül süsse át mindkét oldalát. Ezután villával tépje a húst kisebb darabokra.
Vegye ki a sütőből a rizst, keverje hozzá a krémsajtot, a gombakeveréket és a feldarabolt csirkehúst.
Keverje össze az összes hozzávalót, ossza szét adagokra és szórja meg friss rozmaringgal és reszelt parmezánnal.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A rizottó kedvenc változata. Köszönöm a receptet.
Automatikus fordítás
Működik. A sajt savanykás ízt ad a rizottónak, az eredmény pedig inkább a kapor nélküli kouladára emlékeztetett.
Automatikus fordítás