
Teljes készlet Jókat eszünk

Pirítsa meg a rizst egy evőkanál napraforgón, és öntse rá a zöldség alaplevet.
Tegye a sütőbe és süsse puhára 180 °C-on (kb. 25-30 perc).
Eközben a felolvasztott vajon pirítsa meg az apróra vágott csiperkegombát az áttört fokhagymával és a szárított rozmaringot. Ha kész, tegye félre.
Tisztítsa meg a csirkemellet, sózza meg, majd tapadásmentes serpenyőben zsír nélkül süsse át mindkét oldalát. Ezután villával tépje a húst kisebb darabokra.
Vegye ki a sütőből a rizst, keverje hozzá a krémsajtot, a gombakeveréket és a feldarabolt csirkehúst.
Keverje össze az összes hozzávalót, ossza szét adagokra és szórja meg friss rozmaringgal és reszelt parmezánnal.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A sütőben "sült" natúr rizs meglepett. Ő kiváló. A sült rizs "szárazságát" fokozta a Ricotta, amit Lucina helyett használtam. Ezen kívül hagymát, fokhagymát és finomra vágott zellerszárat adtam a sampinonékhoz. Az eredmény valóban kiváló lett.
Automatikus fordítás szlovák nyelvről
Könnyen elkészíthető, finom.