
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált kollagén citromos ízesítéssel

Pirítsa meg a rizst egy evőkanál napraforgón, és öntse rá a zöldség alaplevet.
Tegye a sütőbe és süsse puhára 180 °C-on (kb. 25-30 perc).
Eközben a felolvasztott vajon pirítsa meg az apróra vágott csiperkegombát az áttört fokhagymával és a szárított rozmaringot. Ha kész, tegye félre.
Tisztítsa meg a csirkemellet, sózza meg, majd tapadásmentes serpenyőben zsír nélkül süsse át mindkét oldalát. Ezután villával tépje a húst kisebb darabokra.
Vegye ki a sütőből a rizst, keverje hozzá a krémsajtot, a gombakeveréket és a feldarabolt csirkehúst.
Keverje össze az összes hozzávalót, ossza szét adagokra és szórja meg friss rozmaringgal és reszelt parmezánnal.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló, csak egy kicsit túl giccses
Automatikus fordítás
A rizottó kedvenc változata. Köszönöm a receptet.
Automatikus fordítás