Marha “gulyás”
- 20 perc
- 70 perc
- Közepesen nehéz
- 8 adag
Van, hogy salátát kívánna, van hogy levest, időnként azonban egy tisztességes “gulyáshoz“ támad kedve? És ha már “gulyás”, legyen a mi receptünk alapján! Próbálja ki, nem fogja megbánni!
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 133 kcal
- 11 g fehérje
- 7 g zsír
- 6 g szénhidrát
Összetevők
8 adag
Címkék
Elkészítés
1
Egy fazékban melegítse meg az olajat és a vajat, tegye rá a kockára vágott húst, majd dinsztelje kb. 5 percig közepes lángon.
2
Majd adja hozzá a felszeletelt hagymát. Hirtelen süsse a hagymát kb. 3-4 percig, majd szórja rá a paprikát, keverje meg a húst, tegye rá a paradicsompürét, majd még egyszer keverje meg, végül öntse rá a 300 ml alaplevet.
3
A fazekat fedje le, majd dinsztelje puhára a húst kb. 1 órán át. A maradék alaplevet főzés közben öntse a húshoz.
4
Ha megfőtt, reszelje bele a 2 gerezd fokhagymát, keverje hozzá a majorannát, majd ízesítse sóval, borssal.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
inkább ami nem tetszett,
Automatikus fordítás
nagyon jó
Automatikus fordítás