
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Teljes készlet Jókat eszünk

Vágja a hagymát apróra.
Serpenyőben melegítsen meg 1 evőkanál olivaolajat, majd a felvágott hagymát kis lángon dinsztelje meg (kb. 5 perc).
Szórja rá a rizst, majd addig pirítsa, amíg a rizs üveges lesz (3 perc).
Öntsön a rizsre egy merőkanál alaplevet, tegye rá a sáfrányt és a gombát. Állítsa közepesre a lángot és hagyja, hogy az alaplé felszívódjon.
Addig adagolja merőkanállal az alaplevet, amíg megpuhul a rizs. Ha elfogy az alaplé, akkor megfelel a gomba leve vagy a víz is.
Ha megfőtt a rizs és elpárolgott a folyadék, sózza, borsozza meg a rizottót.
A megfőtt rizottót finomítsa ghí olvasztott vajjal.
Végül az egészet keverje össze, adagolja és tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
5
Automatikus fordítás lengyel nyelvről
Sáfrányt ettem először, és ebben a gombás kombinációban kiváló volt. Mint egy jó étteremből 🙂
Automatikus fordítás cseh nyelvről