
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Egy nagyobb serpenyőben melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat. Az újhagymát szeletelje apró karikára, majd 2 percig dinsztelje olajon.
Tegy hozzá a rizst és dinsztelje addig, amíg üveges lesz.
Tegye a serpenyőbe a sütőtök pürét, a kurkumát, sót, csilipaprikát és az oregánót, majd kb. 5 percig dinsztelje.
Majd öntsön a serpenyőbe kb. 100 ml alaplevet. Hagyja, hogy a rizs beszívja, majd öntsön rá újabb 100 ml-t, így járjon el addig, amíg a rizs megfő (ha elfogy az alaplé, vizet is önthet rá).
Még melegen keverje a rizottóhoz a ricottát és a ghít, azután tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Merem állítani, hogy tudok főzni. A férjem azt mondta, hogy ez a legjobb étel, amit tőlem kapott. Soha nem ettem még jobb rizottót. Teljesen nagyszerű volt.
Automatikus fordítás
nagyon jó, csak fél teáskanál chilit tettem bele, mert nekem 1 teáskanál sok volt :). Ricotta helyett Philadelphia sajtot és egy darab réti édességet használtam :)
Automatikus fordítás