KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 394 kcal
  • 10 g fehérje
  • 10 g zsír
  • 65 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

4 adag

Természetesen társul az egészséghez és a kényelemhez – Reishi

  • Támogassa immunrendszerét
  • Óvja a szívét
  • Csökkentse a stresszt
További információ

Címkék

banner image

Elkészítés

1

Egy nagyobb serpenyőben melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat. Az újhagymát szeletelje apró karikára, majd 2 percig dinsztelje olajon.

2

Tegy hozzá a rizst és dinsztelje addig, amíg üveges lesz.

3

Tegye a serpenyőbe a sütőtök pürét, a kurkumát, sót, csilipaprikát és az oregánót, majd kb. 5 percig dinsztelje.

4

Majd öntsön a serpenyőbe kb. 100 ml alaplevet. Hagyja, hogy a rizs beszívja, majd öntsön rá újabb 100 ml-t, így járjon el addig, amíg a rizs megfő (ha elfogy az alaplé, vizet is önthet rá).

5

Még melegen keverje a rizottóhoz a ricottát és a ghít, azután tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Kam Bri
19. június 2024

Nálam ricotta helyett enyhén átfőzött laktóz nélküli mozzarellát (174g) és jó volt😁 hosszú szemű rizshez, a húsleves 900ml-re jött ki☺️

Automatikus fordítás

Míša Matějů
02. október 2023

mataj
17. szeptember 2023

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit