![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Egy nagyobb serpenyőben melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat. Az újhagymát szeletelje apró karikára, majd 2 percig dinsztelje olajon.
Tegy hozzá a rizst és dinsztelje addig, amíg üveges lesz.
Tegye a serpenyőbe a sütőtök pürét, a kurkumát, sót, csilipaprikát és az oregánót, majd kb. 5 percig dinsztelje.
Majd öntsön a serpenyőbe kb. 100 ml alaplevet. Hagyja, hogy a rizs beszívja, majd öntsön rá újabb 100 ml-t, így járjon el addig, amíg a rizs megfő (ha elfogy az alaplé, vizet is önthet rá).
Még melegen keverje a rizottóhoz a ricottát és a ghít, azután tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nálam ricotta helyett enyhén átfőzött laktóz nélküli mozzarellát (174g) és jó volt😁 hosszú szemű rizshez, a húsleves 900ml-re jött ki☺️
Automatikus fordítás